Päivi Muranen

Olen innostunut ja kekseliäs pedagogiikan kehittämisestä kiinnostunut, pitkään sosiaalialan opettajana toiminut kasvatustieteiden maisteri. Pääaineeni kasvatustieteen lisäksi tutkintooni kuuluu sosiologian, yhteiskuntapolitiikan ja kirjallisuuden opintoja. Työuran ohessa olen täydentänyt opintojani mm. osuustoiminnan, neuropsykiatrisen ohjauksen ja verkkopedagogiikan opinnoilla sekä taidelähtöisten menetelmien koulutuksilla.

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus ammattikorkeakoulun opetustyöstä ja opetuksen kehittämisestä. Toimin nykyisin Satakunnan amk:ssa sosiaalialan lehtorina. Työssäni ja aiemmassa työssäni Lapin amk:ssa opetustyöni sisältönä on erityisesti osallistava menetelmäosaaminen, sosiaalipedagogiikka, nuorisososiaalityö ja yhteisöjen parissa tehtävä sosiaalialan työ.

Teen sosiaalialan opetustyötä. Työn minulle merkityksellisimmät sisällöt liittyvät taide- ja luontolähtöisiin menetelmiin sosiaalialan asiakastyössä, sitä kautta toimijuuden lisäämiseen ja rakenteisiin vaikuttamiseen.

AMMATTI / POSITIO

Lehtori

TAUSTAORGANISAATIO

Satakunnan ammattikorkeakoulu

KOULUTUS

KM

ROOLI SIRENESSÄ

Jäsen

paivi.muranen(at)samk.fi

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...