Anttoni Kervinen

Olen tutkijatohtori Oulun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa ja vieraileva tutkija Helsingin yliopiston bio- ja ympäristötieteellisessä tiedekunnassa. Väitöskirjatutkimuksessani olen tutkinut ulkona tapahtuvaa opiskelua ja opettamista. Tällä hetkellä työskentelen Suomen Akatemian rahoittamassa CitiRats-hankkeessa, jossa tutkimme ja kehitämme nuorten taitoja toimia ja oppia osana monilajista yhteisöä heidän osallistuessaan muun muassa kaupunkirottien määrää kartoittavaan kansalaistiedetutkimukseen. Tutkimusintressejäni ovat myös digiteknologian käyttö opiskelussa sekä yhteisopettajuuden mahdollisuudet opettajien koulutuksessa. Koulutukseltani olen biologian ja maantieteen opettaja ja luokanopettaja.

Avainsanat: maasto-opetus, monilajiset oppimisyhteisöt, yksilön ja ympäristön vuorovaikutus

AMMATTI / POSITIO

Tutkijatohtori

TAUSTAORGANISAATIO

Oulun yliopisto

KOULUTUS

KT, FM

ROOLI SIRENESSÄ

Jäsen

anttoni.kervinen(at)helsinki.fi

 
 
JULKAISUJA
  • Kaasinen, A. & Kervinen, A. (2019). Tuttu Talvi: Tutkimuksellinen ja Toiminnallinen ulkona oppiminen. Teoksessa S. Lindholm & H. Åström (toim.) 2019. TUTTU-hanke, TUTkimuksellinen ja Toiminnallinen Ulkonaoppiminen. Helsinki: Opetushallitus.
  • Kervinen, A., Uitto, A., Kaasinen, A., Portaankorva-Koivisto, P., Juuti, K., & Kesler, M. (2016). Developing a collaborative model in teacher education: An overview of a teacher professional development project. LUMAT: International Journal on Math, Science and Technology Education, 4(2), 67–86.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...