Rekisteriseloste


MONIALAINEN YMPÄRISTÖ- JA KESTÄVYYSKASVATUKSEN TUTKIJAVERKOSTO SIRENE

Henkilötietolaki 523/1999 (10 §) / EU:n tietosuoja-asetus 2016/679

1.      Rekisterinpitäjä

Monialainen ympäristö- ja kestävyyskasvatuksen tutkijaverkosto SIRENE/ Helsingin yliopisto (2865668-5), Kasvatustieteellinen tiedekunta, PL 9, 00014 HELSINGIN YLIOPISTO

2.      Rekisterin vastuuhenkilöt

SIRENE-verkoston puheenjohtaja professori Sirpa Tani (sirpa.tani (at) helsinki.fi) ja verkkovastaava Niina Mykrä (niina.mykra (at)uta.fi)

3.      Rekisterin nimi

Jäsenrekisteri

4.      Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin sisältämiä henkilötietoja käytetään SIRENEn tapahtumista viestimiseen ja verkostoon liittyvistä asioista tiedottamiseen. Verkoston sähköpostilistojen kautta välitetään myös tietoa ympäristökasvatukseen ja kestävään kehitykseen liittyvistä tapahtumista ja uutisista. Verkkosivulla julkisesti nähtävillä olevat tiedot auttavat tutkimukseen liittyvässä verkostoitumisessa. Verkkosivuilla on mahdollista hakea henkilöitä eri kriteereiden mukaan. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5.      Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Rekisterin sisältämiä tietoja kerätään rekisteröityjen omalla suostumuksella rekisterin käyttötarkoituksen mukaista viestintää varten.

6.      Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina rekisteröidyn nimi sekä sähköpostiosoite. Lisäksi verkostoon kuuluvien toivotaan lisäävän tietonsa SIRENEn julkisille verkkosivuille.

7.      Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tiedot kerätään SIRENEn verkkosivuilla sijaitsevalla verkkolomakkeella, sähköpostin välityksellä ja Helsingin yliopiston sähköpostilista-ohjelmiston kautta (majordomo (at) helsinki.fi).

8.      Rekisterin suojaus

Sekä SIRENEn sähköposti, postilistajärjestelmät että lomakkeet ovat SLL-suojattuja. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja säilytetään
1)      SIRENEn SLL-suojatussa webhotellissa, joka on Louhi Net Oy:n ylläpitämä. Lisätietoja Louhi Net Oy:n palvelusta
2)      Helsingin yliopiston sähköpostilista-palvelussa (majordomo (at) helsinki.fi). Helsingin yliopiston tietosuojaselosteet

9.      Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa omat tietonsa rekisterissä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisterinpitäjän sähköpostiosoitteeseen (info (at)sirene.fi). Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tarpeettomien, virheellisten tai vanhentuneiden tietojen korjaamista tai tietojensa poistamista. Verkoston sähköpostilistalta voi irtisanoutua myös itse.

Johtoryhmän ja muiden mahdollisten työryhmien postituslistoilta voi erota tervetuloviestissä olleen ohjeen mukaan tai ilmoittamalla osoitteeseen info (at)sirene.fi.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...